Dodatne usluge

ŠATORI I OPREMA

U sklopu naše ponude nudimo velik izbor šatora, sjenica, stolova, stolica, te ostale prateće opreme; drugim riječima, sve što je potrebno za organizaciju domjenka na otvorenom.

UDRUGA FALA

U predivnoj prirodi, nedaleko samog centra Zagreba, smjestila se udruga Fala. Predivan vanjski prostor idealan je za proslavu rođendana ili poseban i drugačiji domjenak na otvorenom.

FALA je nastala iz snova i ideja, iz stalnog osjećaja da nešto možemo promijeniti ... FALIne primarne aktivnosti su: rekreativno jahanje i terapije konjima kao primarna metoda rekreacije i rehabilitacije, poduka o sigurnosti u jahanju i upravljanju konjima, poduke zainteresiranim korisnicima o „novim“ metodama jahanja i ophođenja sa konjima, poduka volontera o pomaganju u terapijama jahanjem i ostalim aktivnostima koja se tiču jahanja, brige i/ili rada sa konjima.  Već sedam godina djeluje u Kustošijanskoj ulici bb, samo nekoliko minuta od centra Grada Zagreba u pojasu gotovo netaknutog zelenila PP Medvednica. Osim 7 konja, FALA ima jednog Jarca Žorža, 3 mace i dva psa te smo rado posjećivani od svih rekreativaca i ljubitelja životinja bez obzira na njihovu vrstu. Više o nama možete saznati na www.fala.hr , facebook stranici Udruge, Instagramu ili Twitteru.

Facebook
Instagram