Prehrana djece

Prehrana djece predškolske i školske dobi

Catering Malt priprema i dostavlja tople obroke za potrebe dječjih vrtića već četrnaest godina.

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da naše male klijente ili, kako ih mi zovemo: naši Minionsi, svakodnevno uveseljavamo obrocima i da ih podupiremo u odabiru zdravog načina prehrane. Još od 2007. Catering Malt bio je Prva Hrvatska Catering kuća koja se certificirala po HACCP sustavu za prehranu djece predškolske dobi, te od tada na dalje činimo sve kako bismo bili najbolji odabir za naše male klijente.

Biramo samo vrhunske namirnice biljnog i mesnog podrijetla, jer prehrana djeteta  vrlo je velika odgovornost. Potrebna je svakodnevna pažnja kod nabavke i pripreme namirnica koje poslužujemo našim malenim klijentima. Upravo zbog toga, nabava se vrši po principu danas za sutra. Na taj nam način u kuhinji ne ostaje ništa što bismo upotrijebili za *neki drugi dan*.

Jelovnici se pišu na bazi dva tjedna, te normativno i kalorijski odgovaraju propisima MZRH.

Dostava se vrši u profesionalnim vozilima , u termo boksovima i termo loncima ( manjirke ).

Naš cilj je zadovoljstvo naših malenih klijenata, te činimo sve kako bismo isto i ostvarili.Obroci koje pripremamo redovito se analiziraju na Zavodu za Javno Zdravstvo Grada Zagreba , a na bazi uzoraka I briseva iz naše kuhinje, čiji se rezultati šalju našim klijentima na uvid.

Facebook
Instagram